Maak gebruik van drijvende pontons en steigers op het water voor zwembadonderhoud. Op deze manier kunt u eenvoudig werkzaamheden uitvoeren zonder het zwembad leeg te pompen. Dit bespaart veel tijd en onnodige sluiting van het zwembad. Zo kunnen trainingen, wedstrijden en recreatie doorlopen.

Onderhoud en reparatie van zwembaden

Met Clever kunt u onderhoudswerkzaamheden aan zwembaden uitvoeren, zonder dat dit verspilling van water en andere onnodige kosten met zich mee brengt. Het sluiten, leeglaten, schoonmaken, volpompen én opnieuw verwarmen van het zwembad is niet meer nodig. Uiteraard gebruiken wij voor zwembadonderhoud uitsluitend volledig schoon en gezuiverd materieel, waardoor vervuiling van het zwembad is uitgesloten. Of het nu winter, lente, zomer of herfst is, onderhoud en reparatie van zwembaden voert u uit met de drijvende pontons en steigers van Clever.

  • Groot onderhoud
  • Renovatieklussen
  • Installatiewerkzaamheden
  • Schilderwerk
  • Vernieuwen van een plafond
  • Bouwkundige inspecties

Niet chloorbestendig RVS in zwembaden

In veel overdekte zwembaden is ondanks een verbod nog steeds niet chloorbestendig roestvrij staal aanwezig in plafondsystemen, luchtbehandelingsinstallaties en verlichting boven zwembaden, dat kan worden aangetast door chloordamp. Dit roestvrij staal kan zorgen voor gevaarlijke situaties. Voorkom deze situaties en vervang dit snel en eenvoudig weg door middel van pontons en steigers.

Zwembad onderhoudsbedrijf of service

Bent u een zwembadservice of onderhoudsbedrijf en zoekt u een betrouwbare partner om mee samen te werken? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij verzorgen pontons en steigers niet alleen in heel Nederland, maar ook in Duitsland en België. Door middel van onze materialen kunnen werkzaamheden snel en efficiënt worden uitgevoerd.

Veelgestelde vragen

Een ponton is een drijvend platform met als voornaamste doel het ondersteunen van hetgeen wat er op ligt of staat. Dat kan bijvoorbeeld een hoogwerker of (rol)steiger of een andere constructie zijn die niet op de bodem van een zwembad kan worden gefundeerd.

Onze pontons zijn koppelbaar en modulair inzetbaar. Hierdoor kunt u precies de gewenste afmeting creëren voor de gewenste toepassing.

Wij hebben een grote materieelvloot aan pontons, maar het kan natuurlijk altijd zijn dat een ponton door drukte niet direct leverbaar is. Reserveer uw vlot, wanneer mogelijk, zo tijdig mogelijk. Zo loopt uw klus geen vertraging op.

Wij hebben diverse materialen om op een ponton op te bouwen zoals leuningwerk, verankering, steigers, trappen en meer.

Vanwege onze bijzondere ligging in Limburg, zijn wij gewend om grensoverschrijdend te werken. Wij verhuren onze pontons dan ook in Duitsland en in België.

Zwembadonderhoud doet u met de steigers en pontons van Clever BV
Wij zijn dé specialist in drijvende pontons. Neem vrijblijvend contact met ons op om een ponton met steiger te huren en laat u informeren over alle mogelijkheden. Of vraag direct een offerte aan.
Kantoor Clever BV