Huur een drijvende steiger, oftewel een steiger op ponton, om een veilige werkplek op hoogte te realiseren. Denk bijvoorbeeld aan steigers op het water in zwembaden voor onderhoudswerkzaamheden, maar ook aan kademuren of bruggen. De unieke combinatie van steigers op pontons zorgen ervoor dat u op een veilige manier onderhoud kunt plegen vanaf het water. Meer weten of drijvende steigers huren? Neem contact op.

Wat zijn drijvende steigers?

Drijvende steigers zijn steigers op pontons, waarbij geen vaste ondergrond noodzakelijk is. De constructie drijft op het water. Dit heeft als voordeel dat bijvoorbeeld bij zwembadonderhoud het zwembad niet leeggepompt hoeft te worden. Ook voor onderhoud vanaf buitenwater, bijvoorbeeld aan kademuren of bruggen, biedt deze constructie uitkomst.

Drijvende steiger huren voor uw werkzaamheden vanaf het water

Bij Clever kunt u drijvende steigers huren voor diverse werkzaamheden vanaf het water. Wij verhuren en zorgen voor transport in heel Nederland en omringende landen. Goed om te weten: afhankelijk van uw werkzaamheden zijn er ponton steigers voor “schoon” en “vuil” werk. Voor zwembadmateriaal maken we gebruik van volledig schoon materieel. Dit houden wij gescheiden van het materieel voor bijvoorbeeld onderhoud aan kademuren of bruggen.

Drijvende steigers voor zwembadonderhoud

Voor zwembadonderhoud is de unieke constructie van ponton steigers de ideale oplossing. Bijvoorbeeld voor schilderwerk, onderhoud aan plafonds, installatiewerkzaamheden en andere werkzaamheden. Zowel de pontons als de steigers zijn volledig schoon en vrij van stof, cement/stuc mortelresten en algen. Huur dus deze drijvende steigers voor een hygiënische en veilige werkomgeving in het zwembad.

Ponton steigers voor kademuren en bruggen

Voor werkzaamheden vanaf buitenwater, zoals grachten, zijn drijvende steigers perfect inzetbaar. Denk hierbij aan onderhoud aan kademuren en bruggen. Het materieel bestaat uit een Jetfloat modulair pontonsysteem, waarop steigers op maat geplaatst kunnen worden. Dit flexibele systeem zorgt ervoor dat we een veilige werkomgeving creëren, die passend is voor uw werkzaamheden vanaf het water.

Wat kost een ponton steiger huren?

U kunt drijvende steigers huren voor de periode van één of meerdere dagen, weken of maanden. De prijs hangt af van uw locatie, de grootte van de ponton steiger, de toepassing en de benodigde uitbreidingen zoals leuningwerk, verankering, trappen en meer. Wilt u meer weten of een offerte aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Veelgestelde vragen

Onze pontons zijn koppelbaar en modulair inzetbaar. Hierdoor kunt u precies de juiste afmeting creëren voor uw toepassing.

Wij hebben een grote materieelvloot aan pontons en steigers, maar het kan natuurlijk altijd zijn dat een ponton of steiger door drukte niet direct leverbaar is. Reserveer uw materieel, wanneer mogelijk, zo tijdig mogelijk. Zo loopt uw klus geen vertraging op.

Wij hebben diverse materialen om op een ponton op te bouwen zoals verankering, leuningwerk, trappen, steigers en meer.

Vanwege onze ligging in Limburg zijn wij gewend om grensoverschrijdend te werken. U kunt materieel dus ook voor uw werkzaamheden in Duitsland en België huren.

Een drijvende steiger huren bij Clever
Wilt u drijvende steigers huren, dan bent u bij Clever aan het juiste adres. Wij ontzorgen u volledig, waarbij u kunt rekenen op verhuur en transport in heel Nederland. Neem contact met ons op voor uw vragen of offerteaanvraag.
Kantoor Clever BV