Huur pontons waaronder koppelbare pontons en antislip pontons voor in de bouw, voor recreatieve doeleinden of evenementen. Ons Jetfloat modulair pontonsysteem bestaat uit kunststof elementen en is eindeloos koppelbaar en in elke gewenst vorm te monteren. Het pontonsysteem heeft een volledig vlakke en gesloten oppervlak en is voorzien van antislip. Ook zijn de pontons uit te breiden met leuningwerk, verankering, steigers, trappen en meer.

✔️ Verhuur, transport en montage van pontons
✔️ Snelle levering in Nederland, België en Duitsland
✔️ Pontons zijn koppelbaar en modulair inzetbaar
✔️ Ideaal voor o.a. de bouw, recreatie en evenementen
✔️ Neem vrijblijvend contact op

Koppelpontons of werkvlotten huren voor al uw werkzaamheden

Pontons, ook wel werkvlotten of drijfvlotten genoemd, worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Wij scheiden onze pontons voor “schoon” en “vuil” werk. Zo leveren wij voor zwembaden uitsluitend volledig schoon materieel. Dit geldt ook voor de steigers die wij hierop monteren. Al het materieel is volledig vrij van stof, cement/stuc mortelresten en algen.

Pontons huren voor de bouw

In de bouw worden werkvlotten onder andere gebruikt voor onderhoud, renovatie, schilderwerk en inspectie. Door steigers op pontons te bouwen kunnen wanden en plafonds makkelijk bereikt worden.

Pontons huren voor de recreatie

Werkt u in de recreatiebranche, dan zijn onze pontons perfect inzetbaar voor verschillende toepassingen zoals tijdelijke aanlegsteigers voor boten, zwemeilanden, voetgangersbruggen en meer.

Pontons huren voor evenementen

Bent u op zoek naar pontons voor evenementen? Wist u dat deze voor veel verschillende doeleinden kunnen worden ingezet. Zo kunnen er tribunes en podiums op gebouwd worden, kan het dienen als extra staanplaatsen en als platform voor vuurwerkshows.

Wist u dat wij niet alleen de verhuur en montage van pontons regelen maar ook het transport? Hierdoor nemen wij alle zorg uit handen en bent u gegarandeerd van een stevige constructie. Door onze geografische ligging leveren wij ook in Duitsland en België.

Wat kost een ponton huren?

Onze koppelpontons kunnen vanaf 1 dag gehuurd worden. De prijs hiervan hangt af van de locatie van de pontons, de grootte van de pontons, de toepassing van de pontons en de benodigde uitbreidingen zoals leuningwerk, verankering, steigers, trappen en meer. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij adviseren u graag. Ook krijgt u dan een vrijblijvende offerte zodat u weet waar u aan toe bent.

Voordelen van een ponton huren

Wanneer u ervoor kiest om een ponton te huren heeft u geen eigen opslagplaats nodig. Ook wordt het onderhoud geregeld door de verhuurder en heeft u dus geen onderhoudskosten. Hierdoor is huren vaak voordeliger dan kopen, zeker als u het ponton maar enkele keren per jaar nodig heeft.

Veelgestelde vragen

Een ponton is een drijvend platform met als voornaamste doel het ondersteunen van hetgeen wat er op ligt of staat. Dat kan een hijskraan zijn, een pontonbrug, een aanlegsteiger of een andere constructie die niet op de bodem van een rivier, kanaal of zwembad kan worden gefundeerd. Ook kan een ponton als podium worden gebruikt voor concerten op het water of het afsteken van vuurwerk.

Onze pontons zijn koppelbaar en modulair inzetbaar. Hierdoor kunt u precies de gewenste afmeting creëren voor de gewenste toepassing.

Wij hebben een grote materieelvloot aan pontons, maar het kan natuurlijk altijd zijn dat een ponton door drukte niet direct leverbaar is. Reserveer uw vlot, wanneer mogelijk, zo tijdig mogelijk. Zo loopt uw klus geen vertraging op.

Wij hebben diverse materialen om op een ponton op te bouwen zoals leuningwerk, verankering, steigers, trappen en meer.

Vanwege onze bijzondere ligging in Limburg, zijn wij gewend om grensoverschrijdend te werken. Wij verhuren onze pontons dan ook in Duitsland en in België.

Pontons huren doet u via Clever BV
Wij zijn dé specialist in al uw soorten pontons, werkvlotten en drijfvlotten. Neem vrijblijvend contact met ons op om een vlot te huren en laat u informeren over alle mogelijkheden. Of vraag direct een offerte aan.
Kantoor Clever BV