Een schoorsteensteiger huren is de ideale oplossing wanneer er werkzaamheden uitgevoerd moeten worden aan één of meerdere schoorstenen. Clever beschikt over diverse typen schoorsteensteigers en steigerconstructies, die wij voor u monteren, demonteren en transporteren.

Zo monteren we steigerconstructies op locatie naar en rondom schoorstenen, maar ook verhuren we kant-en-klare, verhijsbare schoorsteensteigers die we met één van onze vrachtwagens met montagekraan op de nok van een hellend dak over en rondom de schoorsteen kunnen plaatsen. Neem contact op voor het huren van een schoorsteensteiger.

Clever geeft graag advies op maat. Hierbij overleggen we ook de tekeningen en berekeningen passend bij uw project.

Verhijsbare Schoorsteensteigers

Clever levert en verhuurt kant- en klare schoorsteensteigers. Dit zijn steigers die vooraf gemonteerd zijn en die wij met onze autolaadkraan in één hijsbeweging over de schoorsteen plaatsen. Dit type schoorsteensteiger is vaak toepasbaar bij schoorstenen die op de nok van een hellend dak liggen. Hierbij maakt het niet uit hoe steil het hellende dak is, de schoorsteensteiger is toepasbaar en aan te passen aan elke dakhelling. Met onze verhijsbare schoorsteensteigers zijn schoorstenen snel en op een veilige wijze bereikbaar.

Montage van steiger naar en rondom schoorstenen

Ook aan complexe schoorstenen, of schoorstenen die niet op de nok van een hellend dak liggen monteren en verhuren we steigers. Onze gecertificeerde steigermonteurs monteren deze steigers op locatie naar en rondom de schoorsteen.

Wat kost het huren van een schoorsteensteiger?

Onze schoorsteensteigers kunnen voor korte duur of voor een langere periode worden gehuurd. De prijs is onder andere afhankelijk van de huurperiode, de montagetijd, locatie en bereikbaarheid. Neem contact met ons op voor een offerteaanvraag.

Schoorsteensteiger huren in Limburg

Clever staat bekend als dé steigerspecialist in Limburg. U kunt bij ons terecht voor iedere soort steiger; van schoorsteensteiger tot drijvende steiger op pontons. Ons vakkundige personeel levert en monteert de steiger op iedere gewenste locatie en haalt hem na gebruik weer op. Vanwege onze bijzondere ligging in Limburg, zijn wij gewend ook om grensoverschrijdend te werken. Wij verhuren onze schoorsteensteigers dan ook in Duitsland en in België.

Veelgestelde vragen

Hier helpen wij u natuurlijk graag bij. Het is belangrijk om een aantal zaken helder te hebben. Zo is het belangrijk om te weten hoe de ligging van de schoorsteen is en hoe de schoorsteen het eenvoudigst te bereiken is. Voor welke werkzaamheden gaat de steiger gebruikt worden en wat moet de steiger allemaal dragen? Zo kunnen wij u een passende, vrijblijvende en scherpe offerte aanbieden.

Clever heeft een grote materiaalvloot aan schoorsteensteigers, maar het kan natuurlijk altijd zijn dat een steiger door drukte niet direct leverbaar is. Reserveer uw schoorsteensteiger daarom, wanneer mogelijk, zo tijdig mogelijk. Zo loopt uw klus geen vertraging op.

Met ons moderne wagenpark bestaande uit diverse vrachtwagens die allemaal voorzien zijn montagekranen, is veel bereikbaar. Tevens voldoet ons wagenpark aan de Euro 6 norm. Dit betekent dat onze wagens de beste milieuprestaties behalen. We hebben daarom ook onbeperkt toegang tot alle milieuzones in steden in zowel het binnen- als buitenland.

Vanwege onze bijzondere ligging in Limburg, zijn wij gewend om grensoverschrijdend te werken. Wij verhuren onze schoorsteensteigers dan ook in Duitsland en in België.

Nee helaas niet. Onze schoorsteensteigers worden enkel getransporteerd en gemonteerd door onze vaklieden.  Zo bent u altijd verzekerd van snel en goed werk.

Een schoorsteensteiger huren doet u bij Clever BV
Wij zijn dé specialist in schoorsteensteigers. Neem vrijblijvend contact met ons op om een schoorsteensteiger te huren en laat u informeren over alle mogelijkheden. Of vraag direct een offerte aan.
Kantoor Clever BV