STEIGERVERHUUR - en MONTAGE VAN CLEVER.
DAAR KUN JE OP BOUWEN!
neem contact op!LEES VERDER

Clever verhuurt en monteert steigers voor grote en kleine projecten.

We leveren zowel aan bedrijven als particulieren. Zo worden onze steigers toegepast bij renovatieprojecten, restauratieprojecten, nieuwbouwprojecten en onderhoudsprojecten. Ook biedt Clever specialistische steiger- en ponton oplossingen voor onderhoudswerkzaamheden in het water. We beschikken over een grote en moderne voorraad steigermaterieel en zijn daardoor in staat om snel, flexibel en efficiënt een tijdelijke en veilige werkplek op hoogte te realiseren.

De verhuur van onze steigers is áltijd inclusief montage. We leveren de steigers gebruiksklaar op. Montage. demontage en transport gebeurt altijd door ons eigen vakkundige en gediplomeerde personeel.

We geven graag advies op maat. Hierbij overleggen we ook de tekeningen en berekeningen.

Een unieke combinatie!
STEIGERS EN PONTONS VOOR ONDERHOUD AAN ZWEMBADEN

Makkelijk, voordelig en veilig aan het werk 

Een overzicht van het materieel waarover wij beschikken:

  • Renovatiesteigers: steigers voor grootschalige, langdurige renovatieprojecten zoals: kerken, upgrading van complete woonwijken en hoogbouw.
  • Steigers voor kleinschalige of korte renovatie- of onderhoudswerkzaamheden: zoals schilderwerk aan gevels of kozijnen van bijvoorbeeld een enkele woning. Deze steigers zijn eventueel te voorzien van overkappingsconstructies, steigernetten, traptorens enz.
  • Nieuwbouwsteigers: woningbouw, metselwerk, afbouw en ondersteuningswerkzaamheden, zowel groot als klein. Ook deze steigers zijn eventueel te voorzien van overkappingsconstructies, steigernetten, traptorens, opperbordessen enz.
  • Steigers op pontons: ook op het water kunnen we een veilige werkplek op hoogte realiseren. Denk bijvoorbeeld aan steigers op het water in zwembaden voor onderhoudswerkzaamheden. Ook voor werkzaamheden aan kademuren, wanden en plafonds hebben we mogelijkheden.
  • Schoorsteensteigers: we monteren steigerconstructies naar en rondom schoorstenen. Ook verhuren we kant-en-klare verhijsbare schoorsteensteigers die met onze eigen vrachtwagens met autolaadkraan op de nok van een hellend dak geplaatst kunnen worden (over de schoorsteen).
  • Bordestraptorens: we verhuren bouwplaats-traptorens geschikt voor toegang tot verdiepingsvloeren en daken.
  • Rolsteigers: we verhuren rolsteigers inclusief transport en montage, geschikt voor lichte en kortdurende onderhoudswerkzaamheden.
  • Doorwerksystemen: Onze steigers kunnen ook voorzien worden van overkappingsconstructie om ongunstige weersinvloeden buiten de steiger te houden. We pakken de steiger in met steigerkrimpfolie. Deze witte krimpfolie is zeer sterk en waterbestendig.
  • Ook het huren van steigermaterieel zonder montage is mogelijk. Deze mogelijkheid is er alleen voor professionals.
Steigermateriaal in praktijkkraanverhuur en transportMeer over Pontons
Geïnteresseerd in deze of een van de vele andere mogelijkheden die wij te bieden hebben?
Neem dan vrijblijvend contact op en laat u informeren. We denken graag met u mee!
CONTACT OPNEMEN