Verhuur en transport van compactkranen en minihijskranen

Het bereiken van krappe ruimtes of moeilijk te bereiken plekken tijdens montagewerkzaamheden kan nogal een uitdaging zijn. Dankzij Clever Kraanverhuur en Transport B.V. is dit verleden tijd.

Clever is gespecialiseerd in de verhuur van compactkranen, ofwel minihijskranen voor kraanwerk & hijswerk. Uiteraard mét machinist.

We hebben een uitgebreid assortiment en kunnen hiermee op iedere locatie hijswerkzaamheden uitvoeren. Of het nu binnenshuis is, met een smalle deur, of achter in de tuin; wij hebben voor elke klus een passende compactkraan en kunnen met onze jaren ervaring op elke situatie inspelen: denk aan glas plaatsen, kozijnen plaatsen, staalconstructies plaatsen, enz.

Minihijskraan huren? 

Het gebruik van minihijskranen komt goed van pas bij het bereiken van onmogelijke plekken, bijvoorbeeld onder dakconstructies, besloten locaties of kleine ruimtes. Onze minirupskranen passen zelfs door de meeste deuren! Ze zijn voorzien van een non-marking rupsonderstel, dus laten geen sporen na op vloeren. U hoeft zich geen zorgen te maken over het transport: dat verzorgen wij voor u.

Wilt u een compactkraan huren?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

Geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij te bieden hebben?
Neem dan vrijblijvend contact op en laat u informeren. Of vraag gelijk een offerte aan!