CLEVER. DAT ZIJN WIJ.
Wij zijn gespecialiseerd in verhuur van steigers en pontons, kraanverhuur en transport.

Als familiebedrijf zijn wij inmiddels al 50 jaar actief, waardoor we ruime ervaring hebben met allerlei logistieke en bouwkundige uitdagingen. Van grote tot kleine projecten, voor bedrijven en particulieren, van totaaloplossingen tot oplossingen-op-maat: niets is ons te gek of te uitdagend. Onze ervaren en gediplomeerde medewerkers gaan graag voor uw project aan de slag.

Onze bedrijven Clever Steigers en Pontons B.V. en Clever Kraanverhuur en Transport B.V. zijn gevestigd in Landgraaf. Het is het hart van de Euregio en ligt op een steenworp afstand van de Duitse en Belgische grens. Dankzij onze bijzondere ligging zijn wij dan ook gewend om grensoverschrijdend te werken aan projecten in Duitsland en de Benelux.

 

Clever. Focus op mens en veiligheid

Het belangrijkste bezit van het bedrijf zijn onze medewerkers: gepassioneerde mensen met jarenlange ervaring en liefde voor het vak. Medewerkers met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, waarbij veilig werken hoog in het vaandel staat.
Veiligheid en gezondheid is de leidraad binnen ons bedrijf. We investeren en vernieuwen dan ook constant in de modernste materialen, machines en transportmiddelen voor horizontaal en verticaal transport. Elke investering of ontwikkeling heeft dan ook het doel om de ongevallen (IF) frequentie zoals vele jaren op 0 te houden en fysieke belasting van medewerkers op de bouwplaats zoveel mogelijk te beperken. Uiteraard zijn wij als bedrijf dan ook in het bezit van een VGM veiligheidssysteem conform VCA*2017/6.0 en worden jaarlijks aan een audit onderworpen door TÜV Nederland.

 

Clever. Klaar voor de toekomst.

Inmiddels vijftig jaar later is Clever B.V. uitgegroeid tot een organisatie van twee specialistische ondernemingen die hun klanten uitstekend van dienst zijn, zowel in binnen- als buitenland.

Paul Clever
Paul Clever | Directeur