Voor hijswerk en transport is de vrachtwagen met autolaadkraan de ideale oplossing. De moderne materieelvloot van Clever bestaat uit diverse vrachtauto’s voorzien van een autolaadkraan. Hiermee kunnen hijswerkzaamheden en horizontaal transport worden uitgevoerd op plaatsen waar andere hijskranen niet kunnen of mogen komen. Zo kunt u met één voertuig laden, transporteren, hijsen en lossen. Ook voldoet het moderne wagenpark van Clever volledig aan de Euro 6 norm, waarmee we de beste milieuprestaties behalen en hiermee onbeperkt toegang tot alle milieuzones en steden in binnen- en buitenland hebben. Neem contact op voor het huren van een autolaadkraan.

Autolaadkraan met horizontaal transport

Onze autolaadkranen zijn gemonteerd op vrachtwagens en voorzien van open laadbak en zijschotten. Dit maakt het vervoer en plaatsen van grote en zware materialen eenvoudig. Een ander groot voordeel van een autolaadkraan is dat deze heel precies kraanwerk kan verrichten. Denk hierbij aan het plaatsen van glas, een dakkapel of nieuwe kozijnen.

Kleine en lichte autolaadkraan

Ons assortiment begint met een lichte 4×2 bakwagen voorzien van een 18Tm autolaadkraan met flyjib. Deze kleine krachtpatser heeft een horizontaal bereik van 25 meter en een verticaal bereik van 28 meter. Deze relatief lichte combinatie is ideaal voor laad-, los- en montagewerkzaamheden op locaties waar de plaats beperkt is en de draagkracht van de ondergrond niet geschikt is voor zwaar materieel.

Zware en grote autolaadkraan

Bij Clever beschikken wij ook over een 6×2-2 vrachtwagen voorzien van 27Tm autolaadkraan inclusief flyjib. Deze heeft een horizontaal bereik, oftewel vlucht, van 27 meter en een verticaal bereik van 30 meter. Deze autolaadkraan is ook voorzien van een lier.

Onze allernieuwste aanwinst is een 8×2-6 tridem vrachtwagen, met gestuurde voorloop- en naloopas. Deze krachtpatser is enorm wendbaar in de binnenstad en op krappe bouwplaatsen vanwege zijn asconfiguratie met drie gestuurde assen en beschikt over een 42Tm autolaadkraan, uiteraard ook voorzien van een flyjib. Deze kraan heeft een horizontaal bereik ofwel vlucht van meer dan 30 meter en een verticaal bereik van 34 meter met een automatisch in- en uitvouwsysteem. Deze nieuwe aanwinst is ook nog eens enorm milieuvriendelijk, door het gebruik van HVO (Hydrogenated Vegetable Oil) reduceren wij de CO2 uitstoot met 90% in vergelijking met standaard diesel. Hiermee brengen wij onze ecologische voetafdruk omlaag.

Wat kost een autolaadkraan met transport?

Onze vrachtwagens met autolaadkranen kunnen per uur, per dag of voor een langere periode worden gehuurd. Neem contact met ons op en wij zorgen voor een passend uurtarief, dagtarief of weektarief.

Veelgestelde vragen

Onze nieuwe aanwinst is niet volledig elektrisch maar wel enorm milieuvriendelijk tegenover andere autolaadkranen. Zo maakt deze gebruik van HVO (Hydrogenated Vegetable Oil). Hiermee reduceren wij 90% CO2 uitstoot in vergelijking met standaard diesel kranen.

Clever heeft een diverse materieelvloot met ieder zijn eigen hijscapaciteit en hijshoogte:

  • 4×2 bakwagen met een 18Tm autolaadkraan met flyjib, horizontaal bereik van 25 meter (vlucht) en een verticaal bereik van 28 meter.
  • 6×2-2 vrachtwagen met een 27Tm autolaadkraan met flyjib, horizontaal bereik van 27 meter (vlucht) en een verticaal bereik van 30 meter.
  • 8×2-6 vrachtwagen met een 42Tm autolaadkraan met flyjib, horizontaal bereik van meer dan 30 meter (vlucht) en een verticaal bereik van 34 meter.

Clever heeft een grote materieelvloot aan autolaadkranen, maar het kan natuurlijk altijd zijn dat een kraan door drukte niet direct leverbaar is. Reserveer uw autolaadkraan, wanneer mogelijk, zo tijdig mogelijk. Zo loopt uw klus geen vertraging op.

Nee helaas niet. Onze autolaadkranen worden uitsluitend bestuurd door onze professionele machinisten. Zo bent u altijd verzekerd van snel en goed werk.

Vanwege onze bijzondere ligging in Limburg, zijn wij gewend om grensoverschrijdend te werken. Wij verhuren onze autolaadkranen dan ook in Duitsland en in België.

Hier helpen wij u natuurlijk graag bij. Het is belangrijk om een aantal zaken helder te hebben. Zo is het belangrijk om te weten wat er gehesen moet worden? Wat de omstandigheden zijn? Wat het gewicht, de afmeting en afstand is en of het een combinatie met transport is. Zo kunnen wij u passende, vrijblijvende en scherpe offerte aanbieden.

Autolaadkraan huren doet u bij Clever BV
Wij zijn dé specialist in autolaadkranen. Neem vrijblijvend contact met ons op om een autolaadkraan met machinist te huren en laat u informeren over alle mogelijkheden. Of vraag direct een offerte aan.
Kantoor Clever BV