Met onze minihijskranen en autolaadkranen hijsen, plaatsen en monteren wij glas voor de glaszettersbranche in horizontale en in verticale positie met de modernste vacuüm glaszuigers, ook wel vacuümheffer of vacuümzuiger genoemd. Door middel van de zuignappen op de glaszuiger wordt het glas vacuüm gezogen en dankzij het dubbel vacuümcircuit is kwaliteit en veiligheid gegarandeerd. Clever helpt u graag met het plaatsen van glas.

Glaszuigers in verschillende formaten

Clever heeft verschillende soorten glaszuigers in haar assortiment. Hierdoor is er passend materieel voor bijna iedere klus. Onze glaszuigers worden verhuurd in combinatie met onze compactkranen, minihijskranen, autolaadkranen en worden bestuurd door onze professionals. Hierdoor loopt het proces van glas plaatsen uiterst snel, veilig en efficiënt. Ontdek hieronder onze verschillende modellen vacuüm glaszuigers.

WIRTH GL-N400/300

De Wirth GL-N400/300 is de kleinste glaszuiger in ons assortiment. Deze glaszuiger is geschikt voor het het heffen van vlakke ruiten en raamelementen tot 300 kilo en is uitgerust met een dubbel vacuümcircuit. Hierdoor is het uiterst veilig om met deze glaszuiger te werken, ook voldoet deze aan de DIN EN 13155 norm. Dankzij de handmatige draaimogelijkheden tot 360 graden en 90 graden zwenkmogelijkheden (kantelbaar) plaatst u glas in een handomdraai.

glaszuiger huren werktekening

WIRTH GL-N800

De Wirth GL-N800 is een grotere glaszuiger voor het zwaardere werk. Deze glaszuiger is geschikt voor het heffen van vlakke langwerpige elementen tot 800 kilo en heeft uiteraard twee vacuümcircuits. Daarnaast voldoet dit type ook aan de DIN EN 13155 norm. Ook beschikt deze glaszuiger over draaimogelijkheden tot 360 graden en 90 graden zwenkmogelijkheden (kantelbaar). Dankzij de afstandsbediening is vast- en loskoppelen van het glas zeer gemakkelijk.

Glaszuiger WIRTH GL-N800

Vacuümzuiger voor gebogen glas

De GL-N800 is ook geschikt voor gebogen glas, we beschikken over een adapter waarmee we gebogen glas met een minimale boogstraal van 1000mm en een maximaal gewicht van 320 kilo kunnen heffen.

Wij kunnen ons voorstellen dat u niet precies weet welke glaszuiger u nodig heeft. Clever geeft graag advies op maat.

Glas plaatsen met kraan

Bespaar tijd, mankracht en werk veiliger door middel van een glaszuiger, ideaal voor glaszetters, veranda en kozijnen leveranciers. Clever assisteert u bij het plaatsen of vervangen van glas op moeilijk bereikbare plaatsen of grote hoogtes. Door middel van onze compactkranen, minihijskranen en autolaadkranen is het mogelijk om zowel binnen- als buiten glas te plaatsen met een kraan.

Wat kost een glaszuiger huren?

Onze glaszuigers kunnen per uur, per dag of voor een langere periode worden gehuurd. De prijs verschilt per periode en is daarnaast afhankelijk van het type glaszuiger dat u wenst te huren. Neem contact met ons op en wij zorgen voor een passend uurtarief, dagtarief of weektarief.

Glaszuiger huren in Limburg

Clever staat bekend als dé specialist in glaszuigers in Limburg. U kunt bij ons terecht wanneer u glas wilt plaatsen en een glaszuiger nodig heeft. Ons vakkundige personeel komt graag ter plaatsen met een autolaadkraan of compactkraan met passende glaszuiger. Vanwege onze bijzondere ligging in Limburg, zijn wij gewend ook om grensoverschrijdend te werken. Wij verhuren onze glaszuigers dan ook in Duitsland en in België.

Veelgestelde vragen

Hier helpen wij u natuurlijk graag bij. Het is belangrijk om een aantal zaken helder te hebben. Zo is het belangrijk om te weten welke hoogtes bereikt moeten kunnen worden en hoe groot en zwaar de te plaatsen ruiten zijn. Zo kunnen wij u een passende, vrijblijvende en scherpe offerte aanbieden.

Clever heeft een groot assortiment aan glaszuigers, maar het kan natuurlijk altijd zijn dat een glaszuiger door drukte niet direct leverbaar is. Reserveer uw glaszuiger met autolaadkraan of compactkraan daarom, wanneer mogelijk, zo tijdig mogelijk. Zo loopt uw klus geen vertraging op.

Het moderne wagenpark van Clever voldoet aan de Euro 6 norm. Dit betekent dat onze wagens de beste milieuprestaties behalen. We hebben daarom ook onbeperkt toegang tot alle milieuzones in steden in zowel het binnen- als buitenland.

Vanwege onze bijzondere ligging in Limburg, zijn wij gewend om grensoverschrijdend te werken. Wij verhuren onze glaszuigers dan ook in Duitsland en in België.

Nee helaas niet. Onze glaszuigers worden enkel ingezet door onze eigen professionals.  Zo bent u altijd verzekerd van snel en goed werk.

Glaszuiger huren doet u via Clever BV
Wilt u een glaszuiger huren in Limburg, meer informatie of een offerte aanvragen? Wij helpen u graag verder. Clever uit Landgraaf is uw specialist in alle soorten kraan- en hijswerk. Neem vrijblijvend contact met ons op.
Clever BV