Met een minihijskraan kunnen we op iedere locatie hijswerkzaamheden uitvoeren, ook al is deze moeilijk bereikbaar. Of het nu binnenshuis is, met een smalle deur, of achter in de tuin; wij hebben voor elke klus een passende minikraan en kunnen met onze jarenlange ervaring inspelen op elke situatie. Zo kunnen we met een hijskraantje makkelijk glas zetten, een kozijn plaatsen, een staalconstructie plaatsen of een dakkapel plaatsen. Tevens is het zwenkbereik oneindig. Ook zijn de kranen voorzien van een jib (2e hijsarm) en lier.

✔️ Verhuur en transport van minihijskranen met machinist
✔️ Leverbaar in Nederland, België en Duitsland
✔️ Tilvermogen tot drie ton en reikhoogte van bijna 20 meter
✔️ Verhuur per uur, per dag of voor een langere periode
✔️ Neem vrijblijvend contact op

Minihijskraan huren voor al uw kraan- en hijswerk

Het gebruik van minihijskranen komt goed van pas bij het bereiken van onmogelijke plekken, bijvoorbeeld onder dakconstructies, besloten locaties of kleine ruimtes. Onze mini rupskranen passen zelfs door de meeste deuren. Ze zijn voorzien van een non-marking rupsonderstel, dus laten geen sporen na op vloeren. U hoeft zich geen zorgen te maken over het transport: dat verzorgen wij voor u. Daarnaast zijn onze hijskraantjes radiografisch te bedienen, dit geeft extra flexibiliteit voor de machinist.

Wat kost een minihijskraan huren?

Onze minihijskranen kunnen per uur, per dag of voor een langere periode worden gehuurd. Wilt u voor het hijsen van één enkel item ons hijskraantje met machinist huren? Ook dat is mogelijk. Neem contact met ons op en wij zorgen voor een passend uurtarief, dagtarief of weektarief.

Voordelen van een minihijskraan huren

Wanneer u ervoor kiest om een hijskraantje te huren heeft u geen eigen opslagplaats en vervoer nodig. Ook hoeft u zelf geen hijsbewijs te halen omdat wij onze hijskraantjes altijd met machinist leveren, dit bespaard kosten en tijd. Wanneer u ervoor kiest om een hijskraan te kopen moet u hier wel in investeren naast de verzekering. Vaak is dit niet aantrekkelijk als u het hijskraantje enkele keren per maand, kwartaal of jaar nodig heeft.

Veelgestelde vragen

Onze minihijskranen zijn zowel met diesel verbrandingsmotor als met volledig elektrische motor beschikbaar. Een elektrische compactkraan werkt fluisterstil en is volledig vrij van CO2-uitstoot, ideaal voor binnen.

Onze minihijskranen zijn voorzien van non-marking rupsbanden, deze laten geen sporen na op vloeren.

Onze minihijskranen kunnen maar liefst drie ton aan gewicht tillen en reiken tot een hoogte van bijna 20 meter. Zo kunnen ze bijna ieder item aan.

Wij hebben een grote materieelvloot aan hijskraantjes, maar het kan natuurlijk altijd zijn dat een minihijskraan door drukte niet direct leverbaar is. Reserveer uw minikraan, wanneer mogelijk, zo tijdig mogelijk. Zo loopt uw klus geen vertraging op.

Nee helaas niet. Onze minihijskranen worden uitsluitend bestuurd door onze professionele machinisten. Zo bent u altijd verzekerd van snel en goed werk.

Onze minikranen zijn in transportstand 77 centimeter breed en 196 centimeter hoog. Op deze manier past hij door iedere deur! Ideaal voor een moeilijk bereikbare plek.

Buiten de standaard hijsmiddelen zoals hijskettingen en hijsbanden, hebben wij een breed assortiment accessoires voor het gebruik van de compactkraan. Denk hierbij aan glaszuigers, transport-dolly’s, rijplaten, pallethaken, balkenklemmen en nog veel meer.

Vanwege onze bijzondere ligging in Limburg, zijn wij gewend om grensoverschrijdend te werken. Wij verhuren onze minihijskranen dan ook in Duitsland en in België.

Minihijskraan huren doet u via Clever BV
Wij zijn dé specialist in al uw soorten kraan- en hijswerk. Neem vrijblijvend contact met ons op om een kleine hijskraan te huren en laat u informeren over alle mogelijkheden. Of vraag direct een offerte aan.
Clever BV