Huur een compactkraan om op moeilijk bereikbare plekken hijswerkzaamheden uit te voeren. Dankzij het compacte formaat is een minihijskraan geschikt voor veel verschillende toepassingen. De compactkranen hebben een oneindig zwenkbereik en zijn voorzien van een jib (2e hijsarm) en lier. Huur een compactkraan met machinist eenvoudig bij Clever via het contactformulier.

✔️ Verhuur en transport van compactkranen in Nederland, België en Duitsland
✔️ Met professionele machinist
✔️ Tilvermogen tot drie ton, reikhoogte van bijna 20 meter
✔️ Verhuur per uur, per dag of voor een langere periode
✔️ Neem vrijblijvend contact op

Huur een compactkraan met machinist

Bij ons huurt u compactkranen oftewel minihijskranen, inclusief machinist. De machinist kan zowel binnen als buiten hijswerkzaamheden uitvoeren. Vanwege de compacte bouwvorm van deze kranen passen ze zelfs door een enkele loopdeur.

Snel, kwalitatief en milieubewust

Het bedrijfsklaar opstellen van de kraan gebeurt in een paar minuten. Eenmaal opgesteld, tillen ze maar liefst een gewicht van meer dan drie ton en reiken ze tot een hoogte van bijna 20 meter. Onze minihijskranen zijn voorzien van non-marking rupsbanden en zwenken oneindig. Ook zijn ze voorzien van een jib en lier. De compactkranen zijn zowel met dieselverbrandingsmotor als met volledig elektrisch motor beschikbaar. Een elektrische compactkraan werkt fluisterstil en is volledig vrij van CO2-uitstoot.

Toepassingen van de compactkraan

Met de compactkraan kunt u vele werkzaamheden aan een woning of ander pand verrichten. Denk hierbij aan glasmontage en het plaatsen van kozijnen. Ook voor de montage van dakkapellen en staalconstructies biedt een compactkraan uitkomst.

Glas plaatsen met kraan

Glasmontage en het plaatsen van kozijnen zijn veel gebruikte toepassingen van onze compactkranen. Zwaar glas zetten, is waar deze compacte krachtpatser uitermate geschikt voor is! Deze glaskraan met machinist is uitgerust met alle benodigde accessoires voor snelle, veilige en vakkundige glasmontage.

Een dakkapel plaatsen

Maak gebruik van een compactkraan met een ervaren machinist om een dakkapel te plaatsen. De compactkranen hebben ruim voldoende reikhoogte en tilvermogen om het plaatsen van een dakkapel soepel te laten verlopen. De machinist zorgt ervoor dat het hijsen van de dakkapel op vakkundige wijze gebeurt.

Staalconstructies plaatsen en overige toepassingen

Ook voor het plaatsen van staalconstructies en andere montagewerkzaamheden is een compactkraan uitermate geschikt. Naast de standaard hijsmiddelen, zoals hijskettingen en hijsbanden, beschikken we over veel accessoires en benodigdheden om ook lastig hijswerk mogelijk te maken.

Prijs compactkraan verhuur Limburg

Voor het huren van een compactkraan in Limburg vraagt u eenvoudig een offerte bij ons aan. Goed om te weten: wij verhuren ook in België en Duitsland! U kunt een compactkraan huren voor langere periodes, een dag, een uur of voor het hijsen van één item. Wij verhuren dit materieel altijd met een ervaren machinist van Clever. Laat ons weten waar we u mee kunnen helpen voor een op maat gemaakte prijs.

Voordelen van een compactkraan huren bij Clever

Bespaar op kosten en tijd wanneer u ervoor kiest op een compactkraan te huren bij Clever. Wij zorgen voor de opslagplaats, vervoer en optimaal onderhoud en verhuren de compactkranen met een vakkundig machinist. Het grootste voordeel voor u is dat u op ons kunt rekenen als betrouwbare en vakkundige partner voor al uw hijswerkzaamheden.

Veelgestelde vragen

Ja. U kunt een compactkraan op diesel of een volledig elektrische minikraan huren. Een elektrische compactkraan is fluisterstil, vrij van CO2-uitstoot en daarmee zeer geschikt voor gebruik binnen.

Ja, dankzij de non-marking rupsbanden laten de compactkranen geen sporen na op vloeren.

Met een tilvermogen van liefst drie ton en een reikhoogte van bijna 20 meter zijn de compactkranen zeer geschikt voor zware en lastige hijswerkzaamheden.

Dankzij het uitgebreide wagenpark kunnen wij doorgaans snel verhuren. Het is altijd raadzaam om uw compactkraan zo tijdig mogelijk te reserveren. Wilt u weten wat de actuele levertijd is? Neem contact met ons op. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Nee, wij verhuren uitsluitend met een professionele machinist met hijsbewijs. Zo bent u altijd verzekerd van snel en goed werk.

Onze compactkranen zijn in transportstand 77 centimeter breed en 196 centimeter hoog. Ze passen dus door een enkele loopdeur.

Wij leveren accessoires voor veel verschillende hijswerkzaamheden. Behalve hijskettingen en hijsbanden moet u denken aan glaszuigers, transport-dolly’s, pallethaken, rijplaten, balkenklemmen en nog veel meer.

Ja! Wij zijn gevestigd in Landgraaf en verhuren zowel in Limburg als ook over de grens in België en Duitsland.

Compactkraan huren doet u via Clever BV
Wilt u een compactkraan huren in Limburg, meer informatie of een offerte aanvragen? Wij helpen u graag verder. Clever uit Landgraaf is uw specialist in alle soorten kraan- en hijswerk. Neem vrijblijvend contact met ons op.
Clever BV