Met een transport carrier verplaatst u gemakkelijk een lading op elk terrein. Of het nu een lange lading of zware lading is, een transport dolly helpt u hierbij. Daarnaast is deze te gebruiken op elke ondergrond: van een modderige vlakte tot verharde treinen, en van trappen tot hellingen van 45 graden. Door de mogelijkheden om te draaien is een transport carrier gemakkelijk te manoeuvreren. Huur een transport carrier eenvoudig bij Clever via het contactformulier.

✔️ Verhuur en transport van een transport carrier
✔️ Leverbaar in Nederland, België en Duitsland
✔️ Mogelijk om te huren per dag, week of langer
✔️ Ideaal in combinatie met een compactkraan of minihijskraan
✔️ Capaciteit van 1.200 kg
✔️ Flexibele verhuurmogelijkheden
✔️ Neem vrijblijvend contact op!

Transport carrier voor al uw transport werk

Met een transport carrier minimaliseert u het tilwerk voor uw werknemers. U gebruikt een transport dolly voor het vervoeren van materialen naar elke plek op het terrein. Doordat deze gemakkelijk in gebruik is en zeer compact en krachtig is, verplaatst u efficiënt en snel de materialen naar bereikbare plekken maar ook naar de meest onbereikbare plekken.

Wat kost het om een transport carrier te huren?

U kunt een transport dolly huren per dag, per week of voor een langere periode. De kosten kunnen dus heel variabel zijn aan de hand van de huurperiode. Neem contact met ons op om de mogelijkheden, beschikbaarheid en tarieven te bespreken.

Voordelen van transport carrier

Door de flexibiliteit van een transport dolly en de mogelijkheid om precies te manoeuvreren heeft u de materialen snel op de gewenste plek. Doordat u deze op elke ondergrond kunt gebruiken, is de transport carrier zeer geschikt voor elke bouwplaats. Of het nu op een vlakke ondergrond is, een onverharde ondergrond of een trap op moet: dit is geen probleem voor de transport carrier. Zo weet u zeker dat het materiaal op de gewenste plek aankomt en u geen tijd verliest. Daarnaast beschermt het uw werknemers tegen zwaar tilwerk.

Veelgestelde vragen over transport carriers

Een transport dolly is bruikbaar op elke ondergrond, dus deze kunt u zowel binnen als buiten gebruiken voor het transport van materialen.

U kunt een transport dolly eenvoudig met één hand besturen. Dit komt door de radiografische afstandsbediening. Deze kan tot maximaal 3 km/h rijden en een helling op tot 45°.

Onze transport carrier is maar 75 centimeter breed en 36 centimeter hoog. Dit betekent dat deze stabiel is en een laag zwaartepunt heeft, zodat deze op elk terrein gebruikt kan worden.

Wij verhuren vaak de transport carrier in combinatie met onze compactkranen of minihijskranen. Dit is dus ook zeker mogelijk. Mocht u hier meer over willen weten, neem dan contact met ons op.

Dit kan zeker. Door onze vestiging in Limburg is verhuur ook mogelijk in België en Duitsland.

Door ons uitgebreide machinepark kunnen wij snel verhuren. Het is echter wel raadzaam om op tijd uw transport dolly te reserveren. Voor de actuele levertijden kunt u contact met ons opnemen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Transport carrier huren doet u via Clever BV
Wij zijn dé specialist in al uw soorten kraan- en hijswerk. Neem vrijblijvend contact met ons op om een kleine hijskraan te huren en laat u informeren over alle mogelijkheden. Of vraag direct een offerte aan.
Clever BV